Prostorová orientace – naučná hra pre predškolákov

Škola hrou, presne to je Priestorová orientácia určená pre telefóny a tablety s Androidom. Ako už nakoniec samotný názov napovedá, cieľom je predovšetkým zlepšovať priestorovú orientáciu malých detí, ktoré už zvládajú chápanie základných pojmov hore / dole, pod / nad, pod. V aplikácii si tieto pojmy do života upevní a navyše sa môžu príjemne zabaviť cez dlhé večery.

 

Prostredie aplikácie (hry) je vytvorené tak, aby sa v ňom ľahko zorientovali aj dieťa, takže ide naozaj o jednu z najprehľadnejšie aplikácií akú vôbec môžete na Google Play zohnať. S ohľadom na cieľovú skupinu je navyše grafika kompletne štylizovaná do pestrých farbičiek a veľkých tlačidiel, takže si k hre s vnúčatami môže sadnúť aj prarodič so slabším zrakom.

Priestorová orientácia sa na Google Play v základnej podobe dodáva zdarma, však v tejto variante máte dostupných iba 60% z celého obsahu, ktorý autori vytvorili (ten zahŕňa viac ako 100 inštrukcií). Zostávajúce obsah potom svoje ratolesti môžete dokúpiť za pomerne malú sumu na úrovni do dvoch eur, čo je stále pomerne príjemná cenovka za komplexný výukový program, ktorým navyše svoje dieťa môžete zabaviť.

 

Hru môžete stiahnuť z obchodu Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pmqsoftware.orientation.cz

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *