NomadPlus – USB nabíjačka so vstavanou batériou

Nabíjacia stanica NomadPlus je klasická nabíjačka pre široké spektrum zariadení od Apple, ktoré sa dobíjajú prostredníctvom adaptéra s Lightining portom. Jej špecifickou funkciou je vstavaná batéria, ktorá umožní dobíjanie mobilného telefónu aj vtedy, keď nie je dostupná elektrická sieť zo zástrčky.

Výrobcovia mobilných telefónov, ale aj hudobných prehrávačov, tabletov, GPS navigácií i fotoparátov, prakticky všetkých moderných mobilných zariadení, sa snažia o čo najdlhšiu výdrž svojich zariadení na jedno nabitie. Taký Samsung je v tomto ohľade celkom vyspelý a možnosti svojich telefónov posúva ešte ďalej vďaka funkcii monochromatického zobrazenia, ale to sú len také záplaty v štýle z núdze cnosť.

Proaktívni používatelia mobilných telefónov alebo tí, ktorí dlho cestujú, si zvyčajne zakupujú externé batérie pre nabíjanie svojich digitálnych zariadení. Jednou z novších takýchto batérií je aj NomadPlus. Ide o kompaktné zariadenie s elegantným jednoduchým dizajnom, indikačnými diódami na odvrátenej strane kolíka do zástrčky. Samotné zariadenie je na prvý pohľad iba obalom, do ktorého vložíte vlastný kompaktný nabíjací adaptér od Apple.

Vstavaná batéria má kapapacitu prijateľných 1500 mAh, čo napríklad v prípade telefónu Apple iPhone 5s umožňuje jeho dobitie na úroveň 70 percent. NomadPlus pracuje aj jednoúčelovo ako klasická nabíjačka, počas nabíjacieho procesu však vždy okrem batérie mobilu dopĺňa aj vlastnú vstavanú batériu.

NomadPlus môžete zakúpiť na stránke hellonomad.com/products/nomadplus za cenu 39 amerických dolárov. V týchto dňoch je možné získať na zariadenie zľavu 15 percent v prípade, že budete prostredníctvom e-mailu odoberať newsletter predajcu.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *