Vizitky od grafikov z Dribbble by mali byť inšpiratívne aj pre slovenské firmy

Dribbble je priestor pre grafikov a dizajnérov, ktorí chcú svoje portfólio odprezentovať na mieste, ktoré má úroveň. Hlasovanie o kvalite príspevku majú pritom na starosti iní grafici a dizajnéri, čím naberá celý projekt Dribbble na vážnosti a konkrétne dielo na hodnote.

Pre mňa je Dribbble skvelým priestorom inšpirácie. Nerád by som tvrdil, že kopírujem niektoré prvky od iných autorov, avšak musím sa priznať, že je to pravda. Skrátka, takto sa tvoria trendy. Niekto niečo vytvorí, spopularizuje a my ostatní, ktorí rozhodne nie sme trendsetteri, iba nasledujeme, kopírujeme a inšpirujeme sa.

Nechať sa takto inšpirovať by však určite neuškodilo mnohým in-house grafikom, ktorí pôsobia priamo vo firmách. Každá normálna firma stojí pred potrebou prezentovať sa určitým spôsobom a jedným z nástrojov tejto prezentácie je vlastníctvo vhodných vizitiek. Zo spomenutého Dribbble vyberám niekoľko takých, ktoré možno ani nie sú celkom výnimočné, ale zaujmú vyváženou grafikou a atraktívnym vizuálom.

Takže, nechajte sa inšpirovať  a doprajte aj svojej firme skutočne pekné vizitky. Ak si na ne netrúfate, vždy s požiadavkou na grafické vyhotovenie a tlač vizitiek môžete osloviť mňa, skúseného grafika.

Všetky fotografie odkazujú na stránku Dribbble s konkrétnym projektom a autorom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 názor na “Vizitky od grafikov z Dribbble by mali byť inšpiratívne aj pre slovenské firmy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *