Sony Xperia XZ3 ponúka Android 9, umelú inteligenciu, 19Mpx kameru a super slowmotion

Značka Sony pokračuje v konštrukčnej a dizajnovej evolúcii radu Xperia a oznámila uvedenie svojej najnovšej vlajkovej lode – Xperia XZ3, ktorá využíva to najlepšie z odborných znalostí Sony v oblasti TV, audio, zobrazovacích a herných technológií, a to všetko v elegantnom modernom prevedení.

 

 

Fantastický 6-palcový QHD+ HDR OLED displej s pomerom strán 18:9, vybavený oceňovanými TV technológiami BRAVIA® OLED, prináša hlbšie odtiene čiernej, ostrejší obraz a živšie farby.

Sony Xperia XZ3 (2018)

 

Vďaka nádherne zakrivenému 3D sklenenému dizajnu OLED displej plynule zapadá do tenkého tela telefónu a skvele tak padne do ruky.

 

Sony Xperia XZ3 (2018)

 

Rozhranie Side Sense pomocou umelej inteligencie (AI) šikovne predvída, ktoré aplikácie najviac potrebujete a budete ich mať jednoducho na dosah.

 

Smart launch s AI sa postará o to, aby ste vždy stihli zachytiť tú správnu momentku – hneď ako telefón zdvihnete horizontálne, spustí sa režim fotoaparátu.

 

Sony Xperia XZ3 (2018)

19MP hlavný fotoaparát Motion Eye a 13MP predný fotoaparát prinášajú jedinečné snímacie technológie, ako napr. 4K HDR video nahrávanie, Full HD 960FPS super spomalené zábery a pokrokový 3D Creator, teraz aj s výrazmi tváre.

 

Sony Xperia XZ3 (2018)

Príslušenstvo

K dispozícii bude aj rad štýlových doplnkov – ako je Style Cover Touch SCTH70 a Style Cover Stand SCSH70 v príslušných farebných prevedeniach. Dostupné budú aj:

  • bezdrôtová nabíjacia stanica Wireless Charging Dock WCH20
  • otvorené stereo slúchadlá do ucha STH40D Open-ear Stereo Headset STH40D
  • 2-smerná štýlová USB Audio & Bluetooth® náhlavná súprava SBH90C
  • 2-way Style USB Audio & Bluetooth® Headset SBH90C
  • kábel USB Type-C 2-in-1 Cable EC270

Sony Xperia XZ3 (2018)

 

Dostupnosť

Xperia XZ3 bude dostupná na vybraných trhoch od konca septembra 2018 a bude medzi prvými zariadeniami, ktoré budú dodávané s najnovšou verziou Android 9 Pie. Predobjednávky budú pre novú vlajkovú loď Sony spustené v septembri prostredníctvom vybraných predajných kanálov, cez ktoré zákazníci získajú aj videohru PlayStation® 4 Call of Duty®: Black Ops 4* v cene 69,99 €. Predobjednávky pre XZ3 budú dostupné od 17. septembra 2018.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *