Ride.sk spustilo bazár s jazdenými e-bicyklami so zárukou

Ponuka moderných internetových bazárov bazos.sk a bazar.sk obsahuje aj veľké množstvo a pestrý výber značiek elektrických bicyklov. Zvyčajne pri nich nie je veľa údajov, ktoré by vypovedali o reálnom technickom stave bicykla a záujemca je tak odkázaný na vlastný odhad a to, čo mu povie predávajúci.

 
Predajca Ride.sk, u nás vôbec najväčší predajca prémiových elektrických bicyklov, spustil koncom minulého mesiaca svoj internetový bazár. Reaguje tým na dopyt po jazdených e-bicykloch a záujem aktuálnych zákazníkov o kúpu nového kusu. Ponúka tak riešenie, ktoré je win-win situáciou pre predávajúceho aj kupujúceho.
Momentálne sa v bazári nachádza 12 bicyklov, inzerovanie môže využiť každý návštevník stránok po jednoduchej registrácii.
Predajca Ride na svojich stránkach uvádza, že do kategórie bazára PREMIUM zaradí iba tie bicykle, ktoré spĺňajú niekoľko kvalitatívnych kritérií, a síce:

  • sú od prvého majiteľa a majú preverený známy pôvod;
  • majú záruku ešte minimálne 12 mesiacov;
  • horské ebiky majú do 1 500 km, crossové do 3 000 km;
  • boli pravidelne servisované v certifikovanom servise;
  • pred predajom v bazári sú kompletne skontrolované a pripravené na jazdu.

Práve pre tieto kritéria si Ride svoj bazár označilo za certifikovaný. Pre kupujúceho je to garancia kvality a spoľahlivosti.
Zdroj: Ride.sk/bazar

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *