360 Security – Real-time antivírus pre Android

Android sa od konkurenčných systémov iOS, Windows či BlackBerry OS líši v jednej veľmi podstatnej veci – je otvorený pre všetkých, ktorí by ho chceli radikálne modifikovať. To má na jednej strane svoje nesporné výhody, ale na druhejs trane skrýva väčšiu náchylnosť na nebezpečný softvér, ktorý môže ohroziť zariadenie či jeho dáta. Aplikácia 360 Security – Antivirus Boost sa tomu snaží zabrániť.

Tento inteligentný softvér pomôže vášmu telefónu či tabletu s Androidom hneď v niekoľkých oblastiach. Obsahuje integrovaný antivírusový engine, ktorý je schopný ochrániť vaše zariadenie aj v reálnom čase, odstraňuje nepotrebné súbory, čistí pamäť RAM a vie zabezpečiť základnú manipuláciu s vaším zariadením pri prípadnej krádeži – zablokovanie, vymazanie alebo získanie pozície.

Tiež vám umožní spravovať nainštalované aplikácie z prehľadného rozhrania, kontrolovať ich beh a šetriť tak batériu. To všetko v prehľadnom rozhraní optimalizovanom pre mobilné telefóny.

 

Aplikácia 360 Security je úplne zadarmo a jej kvalita je overená až 640-miliónmi spokojných užívateľov. Dalo by sa povedať, že nie je dôvod byť váhavý, zrejme má tento softvér skutočný potenciál ochrániť Android.

 

Aplikáciu 360 Security sťahujte oficiálne z obchodu Google Play zadarmo:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qihoo.security

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *